Direktlänk till inlägg 30 december 2008

GOTT NYTT ÅR

Av Leila - 30 december 2008 23:37


Tänk att det är snart slut på detta år. När jag sitter här och tänker efter vad som hänt och vad man har gjort, så blir man förvånad över vad mycket man hinner med. Fast det känns ändå inte så  . Ibland har ju dagarna släpat sig fram, t ex när man haft mycket ont eller så.


Jag har har haft en härlig jul, med mycket gott att äta. Det är ju inte så bra med tanke på att vikten ökar, men det är ju jul bara en gång om året.


Har varit ledig i över 1 vecka och det har jag behövt. Börjar igen den 5 januari. Låter sjukt, men jag längtar tillbaka till jobbet.


På fredag fyller gubben min 60 år. Oj oj. Om han blir så gammal, måste jag också vara på god väg jag också. Även om man inte känner sig en dag över 25 år. Det är bara kroppen som inte hänger med. T ex när man tänker sig en liten joggingrunda, så går det fortare i huvudet, än i verkligheten. Benen kommer på efterkälken ... skratt .. Skulle vara kul om huvud och kropp kunde synka ihop. Och tänk när man tittar sig i spegeln. Man kan ju undra vem det är för inte är det jag. Så gammal är jag inte.


Fast jag måste säga att jag är så nöjd ändå med en kropp som inte går så fort fram, och ett ansikte med en massa rynkor eller solstrålar som en liten kille uttryckte sig. För det är ju jag och ingen annan.


Jo, på fredag när gubben fyller 60 år ska jag bjuda han på smörgåstårta. Det vet jag att han gillar. Han vill inte ha någon tårta så då får det bli lite bullar och några goda godbitar till kaffet.


Ett GOTT NYTT ÅR till er alla. Har ni några löften för det nya året? Inte jag, för jag kan ändå inte hålla dem.


*kramisar*

frånensomskasovanusåhonorkarvaknaimorgon

 
 
Elisabeth

Elisabeth

31 december 2008 18:33

Hejsan vännen!
Jadu, jag blev lite full i skratt nu när jag har läst vad du har skrivit här...hihi;) Jag känner så väl igen mej i mycket. Jag vet inte när min kropp & mitt huvud var "välsynkade" sist...hehe..Måste nog vart för sisådär 20 år sen tror jag. Eller är det kanske 30 år sen...!?
Å inte känner jag igen mej själv när jag tittar i spegeln heller. Speciellt inte på morgonen*fniss*. Men det är bara att bita ihop & se glad ut ändå;) Man är ju trots allt inte äldre än vad man gör sig & det är min filosofi:O)Det lät för gott det där med "solstrålar". Då åldras man ju med behag vetja:O)Nyårslöften har jag slutat med för längesen. För jag kan heller aldrig hålla dom...Å då är det ju lönlöst att ge nåt överhuvudtaget;)
Nu önskar jag dej & de dina ett riktigt gott slut på det gamla året & att det nya blir ännu godare!
Må så gott & ta hand om dej,
Många varma kramar från mej till dej,
/Elisabeth
PS. Det låter väldans gott det där med smörgåstårta...

http://karamellobloggen.blogspot.com

 
Niina

Niina

31 december 2008 20:14

Gott Nytt År!! Kram!

http://niinas.blogspot.com

 
Anita

Anita

2 januari 2009 00:09

Hej vännen!
Gott nytt år önskar jag dej också.
Hoppas det blir ett bra år för oss alla.
Det där med knoppen och kroppen håller jag med om. Min kropp värker fast jag försöker förtränga det. Jag kan knappt säga högt att jag fyller jämt snart. Kan faktiskt inte fatta det riktigt. Fast ändå känns det okej. Jag har det bra i livet och det är jag så himla tacksam för.
Kul att du trivs på ditt jobb och längtar dit. Visst är det en stor lycka?
Ha det gott och ta hand om dej.
Kram, Anita

http://anita.bloggagratis.se

 
Agneta

Agneta

11 januari 2009 18:06

Jodu, det skulle sitta fint med synk mellan kropp o knopp....ha ha ha.
Ja ja, man får ta dagen som den kommer och vara glad åt det lilla.
Men inombords känner man sig nog ung ända till "the bitter end", tror jag.

God fortsättning o snart så....lägger även du ytterligare ett år till handlingarna:-)
Kramen, Agneta

http://agnetas.casa.se

 
Niina

Niina

6 februari 2009 15:08

Hoppas att året har fått en god start! Här är det full rulle och snön vräker ner. Vintern har kommit. Har en liten utmaning till dig, så titta in hos mig. Sköt om dig och ha ett mysigt veckoslut. Kram!

http://niina.blogspot.com

 
Elisabeth

Elisabeth

7 februari 2009 17:49

Hejsan vännen!
Bara jag som kikar in här hos dej en liten stund.
Hoppas att allt är väl med dej & de dina.
Hur går det på jobbet? Bra hoppas jag:O) Själv stretar jag på så gott det går med mina ämnen jag läser på distans. Suck. Ibland önskar jag att jag hade mer självdisciplin än vad jag har nu. Men det är bara att ta nya tag:O)Vill ju ta min undersköterskeexamen nu i år, å då blir det till att stampa gasen i botten & köra på med studierna...hehe:O)
Jag har en liten grej till dej på min blogg. Om du känner att du vill & orkar är det bara att poppa in & hämta den.
Må så gott nu & ta hand om dej.
Casper skickar med några nos-pussar till Charlie oxå:O)
Många varma kramar,
/Elisabeth

http://karamellobloggen.blogspot.com

 
Annette

Annette

2 mars 2009 20:18

Hej Leila.
Tittar in för att önska dig en fin vårvinter, för nu är det ju verkligen på gränsen, mysigt och spännande;)
Kram,
Annette

http://tankarihaga.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Leila - 30 november 2008 22:55

    I lördags kväll, så stack våran Christoffer till sin kompis. De skulle kolla lite filmer och åkte in till stan för att köpa godis. Samtidigt så skjutsade de in kompisar som skulle gå på hotellet. Det är Christoffers kompis som har körkort, han to...

Av Leila - 26 november 2008 22:59

  Våran Platon passade på att smita ut igår, när mellan grabben inte stängt dörren ordentligt. Fast enligt honom så var dörren riktigt stängd. Men Platon har ingen möjlighet att hoppa upp och få ner dörrhantaget, samtidigt som han skjuter upp dörren....

Av Leila - 24 november 2008 22:53

    Sitter här och hör hur det viner ute. Vad fort det kommer. För några timmar sedan var det i princip vindstilla. Hatar blåsten. Känner mig så liten och värnlös när det blåser mycket. När det är storm alltså. Lite blåst går an men inte dessa vinter...

Av Leila - 23 november 2008 01:04

    Tänk vad snö det kom ner inatt, och det är vackert. Men vad kallt det blev  .. brrrr .. Kunde det inte få vara vitt på backen och bara lite kallt, och gärna att solen visar sig. Drömma kan man alltid ..   Annars har det inte hänt något. Fick då ...

Av Leila - 20 november 2008 22:57

    Jag vet. Det var ett tag sen sist. Men det har varit så mycket så bloggen har blivit den som blivit lidande .. .. Vet inte var jag ska börja. Jo, vi har fått en hund till. En liten Charles Cavalier på 6 år. Lite gammal men hur mysig som helst. Ha...

Ovido - Quiz & Flashcards