Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Vilken helg

Av Leila - 30 november 2008 22:55



I lördags kväll, så stack våran Christoffer till sin kompis. De skulle kolla lite filmer och åkte in till stan för att köpa godis. Samtidigt så skjutsade de in kompisar som skulle gå på hotellet. Det är Christoffers kompis som har körkort, han tog det i september. På vägen hem så blev han bländad, och kom för långt ut på väggrenen och de slog runt. Christoffer hade mobilen i handen, så det blev lätt att ringa SOS. De hade hamnat upp och ner, och kunde inte komma ut. Räddningstjänsten fick bryta upp dörren för att få ut dem. Efter röntgen och undersökningar, så fick pojkarna komma hem. De hade klarat sig helskinnade, fast kompisens nya bil, blev skrot och Christoffers kläder blev uppklippta.


Det är hemskt att få telefonsamtal, som talar om att ens barn har varit med i en trafikolycka. Eller om de råkat ut för annat. Hjärnan slutar på något vis fungera för mig, men ändå så målar den upp ett hemskt scenario. Man vill se sitt barn så fort som möjligt, för att konstatera att de fortfarande lever. Fast även när man sitter där bredvid sängen, och pratar med grabben så fattar jag fortfarande inte vad det är som har hänt. Det tar sin tid. Men jag är oerhört tacksam för att det ändå slutade lyckligt för pojkarna.


Tidigare på lördagen var det adventsmarknad (eller julmarknad som en del vill kalla det) här i byn. Vi från jobbet var där, och hade våra bord. Det var mulet och grått, men det regnade inte som tur var. Kan man säga att man hade i alla fall tur med vädret  Här står Christoffer och hjälper till med försäljningen.



Det var bland annat hembakta saffransbullar och hemlagat godis.

Här är en bild från församlingsgården, efter att jag och en arbetskamrat har pyntat det lite. Man vill ju att det ska se inbjudande ut.



Vi har våran egen julbock med tomte här också. Visst är den fin.



Så har jag fått något problem med mitt mailprogram. Kan ta emot mailen, men jag kan inte skicka. Ofullständig åtgärd står det, så fort jag försöker skicka något. Blir så frustrerad och trött på datorer ibland. Har försökt att hitta felet, men inte lyckats. Kan jag inte få ordning på det inom en snar framtid, så blir det till att formatera om. Då brukar ju alla problem bli lösta, för det mesta. Men jag tycker inte om att göra det, för det blir så mycket jobb med att få alla program på plats och allt annat som ska fungera som man vill. Tänker inte svära offentligt fast det är nog det jag vill ...


Nä, nu är det dags att sova lite. Hoppas i alla fall på det.

Så till nästa gång ha det gott, och tänk på att det finns en dag imorgon också, så gör inte allt idag.

skickargodnattkramartilleralla



 
 
Elisabeth

Elisabeth

2 december 2008 10:47

Vad underbart det måste vara att få veta att ens barn har klarat sej med livet i behåll i en sån otäck olycka. Kunde ju gått riktigt illa. Men innan man riktigt VET att allt gått bra så är det som du skriver, hjärnan funkar liksom inte. Man befinner sej i nåt slags vacuum. Man vill bara krama om & förvissa sej att allt är som det ska. Åh vad jag är glad för eran skull att allt slutade bra!
Så mysigt det ser ut med julmarknaden:O)Gullig tomte...hehe:O)
Kramelikramen
/Elisabeth
PS. Datorproblem ja...man kan bli hyperstressad för mindre*fniss* Hoppas du får mailprogrammet fixat.


http://karamellobloggen.blogspot.com

 
Agneta

Agneta

10 december 2008 16:04

Hej Leila!
Men jösses då....bilolycka! Uschyanimej så hemskt. Gott att läsa att grabben är helskinnad fysiskt i alla fall. Men det tar väl en tid för psyket att återhämta sig också. Det får man inte glömma bort.
Hörde på radion att det var idel avåkningar p.g.a halkan här i Göteborg och man blir ju livrädd.
Är skräckslagen när jag tänker på dottern och barnbarnet när dom skall ut med bilen i mörkret och halkan på landet där dom nu bor.

Så fint det blev med julmarknaden, pyntat också. Kul att få se foton. Bocken och tomten är ju kanonfina...konstnärlig ådra har du alltid haft!

Hoppas att du får ordning på mailen och att du slippper formater hel diskn för detta. Måste ju finnas något annat att göra åt det. Du kan ju ta emot mail, så då är det säkert supporten som kan fixa något.
Kanske det räcker med att installera om bara mailen..??
Ja ja, försöka duger ju:-))
Kramen, Agneta

http://agnetas.casa.se

 
Niina

Niina

16 december 2008 15:14

Usch då! Sådana där telefonsamtal om olyckor vill ingen ha! Skönt att det hela slutade gott och jag hoppas att allt är fortfarande bra!

Och du, jag har en utmärkelse till dig. Besök mig! =)

http://niina.blogspot.com

 
Anita

Anita

23 december 2008 13:57

Hejsan!
Ville bara smyga in till dej och önska en God Jul. Hoppas att du har det bra.
Kramis från Anita

http://anita.bloggagratis.se

 
Elisabeth

Elisabeth

27 december 2008 20:34

Hej Leila,
Jag hoppas att du har det gott och att julhelgen har varit god för dej och de dina.
Jag är ledsen att jag inte har skrivit här på ett tag. Ibland blir det inte som man har tänkt sej.
Nu önskar jag för dej ett gott slut på det gamla året & en riktigt go början på det nya:O)
Må så gott & ta hand om dej!
Många kramar från mej till dej
/Elisabeth

http://karamellobloggen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Leila - 30 december 2008 23:37

  Tänk att det är snart slut på detta år. När jag sitter här och tänker efter vad som hänt och vad man har gjort, så blir man förvånad över vad mycket man hinner med. Fast det känns ändå inte så  . Ibland har ju dagarna släpat sig fram, t ex när man ...

Av Leila - 26 november 2008 22:59

  Våran Platon passade på att smita ut igår, när mellan grabben inte stängt dörren ordentligt. Fast enligt honom så var dörren riktigt stängd. Men Platon har ingen möjlighet att hoppa upp och få ner dörrhantaget, samtidigt som han skjuter upp dörren....

Av Leila - 24 november 2008 22:53

    Sitter här och hör hur det viner ute. Vad fort det kommer. För några timmar sedan var det i princip vindstilla. Hatar blåsten. Känner mig så liten och värnlös när det blåser mycket. När det är storm alltså. Lite blåst går an men inte dessa vinter...

Av Leila - 23 november 2008 01:04

    Tänk vad snö det kom ner inatt, och det är vackert. Men vad kallt det blev  .. brrrr .. Kunde det inte få vara vitt på backen och bara lite kallt, och gärna att solen visar sig. Drömma kan man alltid ..   Annars har det inte hänt något. Fick då ...

Av Leila - 20 november 2008 22:57

    Jag vet. Det var ett tag sen sist. Men det har varit så mycket så bloggen har blivit den som blivit lidande .. .. Vet inte var jag ska börja. Jo, vi har fått en hund till. En liten Charles Cavalier på 6 år. Lite gammal men hur mysig som helst. Ha...

Presentation

Omröstning

Brukar du ge nyårslöften.
 Ja och jag försöker hålla dem.
 Ja, men jag håller dem inte.
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards